El culpable d'aquesta cosa

2009/09/27

Proposició no de Llei sobre el reconeixement i protecció de la figura del bomber voluntari.

Bona nit a totes i a tots,

Ja que un membre del grup al "Facebook" ho ha avançat (gràcies Alfons!) us comunico que comencem a veure resultats de les reunions mantingudes, abans de l'estiu, amb polítics del nostre país.

En l'enllaç adjunt (pagina 14) hi trobareu la "Proposición no de Ley sobre el reconocimiento y protección de la figura del bombero voluntario" que el grup Parlamentari d'ERC, concretament en Joan Ridao i en Joan Tardà (que és la persona amb qui em vaig entrevistar) ha presentat per a debatre al Ple del Congrés de Diputats de l'Estat Espanyol. Convé recordar que les qüestions relacionades amb la Seguretat Social són competència de l'Estat i no de la Generalitat, per això la presentació a Madrid.

Tenim l'esperança que altres grups s'afegiran a la proposta, de fet des de CiU ja s'ens ha comunicat la seva posició favorable a la proposta i estem a l'espera de la posició dels altres grups.

A l'enllaç hi trobareu el text de la proposició.
http://www.congreso.es/public_oficiales/L9/CONG/BOCG/D/D_260.PDF (Veure Pag. 14)

La intenció d'ASBOVOCA era presentar-ho al Congrés dels propers 21 i 22 de Novembre, però s'ens han avançat ;-) Ara cal esperar que s'accepti per a debatre al Ple i s'aprovi..... pas a pas....

Salutacions,
Joan Roma
President ASBOVOCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Distintiu Facebook