El culpable d'aquesta cosa

2010/04/25

Diumenge complert a Sant LLorenç Savall

Magnífic matí amb la ruta del Mil·lenari
Quarta caminada familiar pels voltants de Sant Llorenç Savall, Xino Xano 2010. Fantàstica excursió amb una bona organització per uns entorns emblemàtics del terme. Bona companyia, converses escadusseres tot esbufegant, cadascú al seu ritme, ara fem petar la xerrada amb uns... ara amb altres... ara t'avanço, ara m'avances.... ara esmorzem... ai que s'acaba el pa!! tornem-hi que encara falta un bon tros de camí....
Tenia la intenció de fer fotografies però no n'he fet cap, recordaré els paisatges, somniaré amb ells: la torrota, La Roca, Les Oliveres, La Muntada, el Marquet -no hi ha dia que no em meravelli contemplant l'edifici-, el forn de pega del Marquet -molt ben restaurat-, Coll Gavatx -quina vista des del coll!!: La Morella, La cova del drac, la canal de Sta. Agnès, el Turó de les nou cabres, la cadireta, ...  RocaMur i pedra d'àliga a l'esquena-, El Daví, el Dalmau, El Pi de les quatre besses -ben viu tot i l'edat-.
Massa vegades desconeixem i no donem valor al nostre entorn.
Si puc, el proper any repetiré !!! 

Centre Excursionista Llorençà 

En arribar a la Casa de cultura, un porró de cervesa ben fresca i la rebuda de l'organització.

Abans d'anar a casa, he passat per la mesa de la consulta a dipositar el meu vot.

Sant Llorenç Savall DECIDEIX 

Ara, posarem a punt els temes i la feina de la propera setmana..... recta final abans del XII Aplec de Bombers de Catalunya.

XII Aplec de Bombers de Catalunya - VI Trobada de Bombers Juvenils

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Distintiu Facebook