El culpable d'aquesta cosa

2010/10/22

XVIIIè CONGRÉS DE BOMBERS VOLUNTARIS DE CATALUNYA



XVIIIè CONGRÉS DE BOMBERS VOLUNTARIS DE CATALUNYA

En nom del Comitè Organitzador del Divuitè Congrés de Bombers Voluntaris de Catalunya, i en el meu propi, em plau presentar-vos el programa de treball d’aquest Congrés.
Ja fa quasi vint anys que l’Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya es plantejà la necessitat d’organitzar un Congrés en el qual fossin els propis bombers voluntaris els qui es trobessin i manifestessin les seves inquietuds pel que fa a la tasca i les necessitats de millora.
El Congrés d’enguany ens ha de servir per veure el treball d'una associaciò d'àmbit estatal i per a escoltar els projectes de govern que respecte dels bombers voluntaris tenen les diferents opcions polítiques que es presenten a les properes eleccions i actualment tenen representació parlamentaria. Esperem poder aprofundir en els diferents aspectes de les seves propostes respecte de la nostra tasca, en valorar les millores, plantejar els reptes de futur i, com sempre en aquests congressos, conèixer experiències, intercanviar idees i projectes, ...
Enllaç a l'arxiu del programa, full d'inscripció i mapa de localització:
La intenció del Comitè Organitzador és la de compartir un diumenge de diàleg i de treball conjunt per poder arribar a unes conclusions que permetin millorar els parcs i a la vegada el nostre servei a la societat. Després es celebrarà l'Assemblea anual de l'ASBOVOCA per a finalitzar amb un dinar de clausura.
Enllaç als arxius per a l'assemblea:
Convocatòria Assemblea XVII\'10.pdf 
Convocatòria Elecoral 10\'.pdf
Desitjo poder retrobar-nos els propers 13 i 14 de novembre a Lloret de Mar,
Salutacions,

Joan Roma Salvó
President ASBOVOCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Distintiu Facebook