El culpable d'aquesta cosa

2009/11/14

XVIIè CONGRÉS DE BOMBERS VOLUNTARIS DE CATALUNYA

XVIIè CONGRÉS DE BOMBERS VOLUNTARIS DE CATALUNYA

En nom del Comitè Organitzador del Dissetè Congrés de Bombers Voluntaris de Catalunya, i en el meu propi, em plau presentar-vos el programa de treball d’aquest Congrés.

Ja fa més de quinze anys que l’Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya es plantejà la necessitat d’organitzar un Congrés en el qual fossin els propis bombers voluntaris els qui es trobessin i manifestessin les seves inquietuds pel que fa a la tasca i les necessitats de millora. El Congrés d’enguany ens ha de servir per aprofundir en els diferents aspectes de la nostra tasca, en valorar les millores, plantejar els reptes de futur i, com sempre en aquests congressos, conèixer experiències, intercanviar idees i projectes, ...

Enllaç a l'arxiu del programa definitiu

ProgrDEFxviiCongres.pdf

Inscripcio XVIIè Congrés.pdf

La intenció del Comitè Organitzador és la de compartir un cap de setmana de diàleg i de treball conjunt per poder arribar a unes conclusions que permetin millorar els parcs i a la vegada el nostre servei a la societat. Volem treballar els següents àmbits:

  • L’avantprojecte de llei dels Serveis de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de Catalunya que properament entrarà a tràmit al Parlament de Catalunya.
  • Aprofundir en el coneixement de equips especialitzats que treballen dins l’àmbit dels bombers de la Generalitat, però també els que ho fan al nostre costat.
  • Ens cal també treballar mirant al futur; Són els bombers voluntaris una solució? Quines persones ocuparan els nostres llocs als parcs? Qui ens substituirà?

Finalment el diumenge al matí, els bombers juvenils realitzaran una demostració i es durà a terme l’Assemblea General de l’As.Bo.Vo.Ca.

Joan Roma Salvó

President ASBOVOCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Distintiu Facebook