El culpable d'aquesta cosa

2014/06/09

EDITORIAL Revista @Alerta_Asbovoca Número 2, Abril 2013


EDITORIAL Revista @Alerta_Asbovoca Número 2, Abril 2013
Joan Roma Salvó
President ASBOVOCA
Ja hem avançat una passa més!
El segon número d’ALERTA ja ha sortit del forn amb noves col·laboracions i la ferma voluntat de continuar informant i difonent activitats i coneixement a tots els bombers. Aquesta revista només serà profitosa i tindrà sentit amb la participació de tothom, per això us encoratjo a col·laborar-hi enviant les vostres aportacions a revista@bombersvoluntaris.org
En nom de la Junta Directiva vull agrair la bona acollida que ha tingut el primer número i traslladar al Director d’ALERTA les felicitacions pel treball i la dedicació efectuada. És amb actituds positives com aquesta amb les que avançarem cap al reconeixement, difusió, consolidació i millora dels bombers voluntaris a Catalunya.
El passat primer cap de setmana de febrer vàrem celebrar el 20è Congrés de Bombers Voluntaris de Catalunya. Trobareu una crònica a les pàgines interiors. Agraeixo la participació per l’esforç econòmic que representa assistir-hi i l’interès manifestat per les diferents ponències i presentacions com a mostra de l’alta qualitat tant dels temes com dels ponents.
En aquests vint congressos hem pogut comptar amb la participació de ponents d’àmbits molt diversos: tècnics del Cos de Bombers de la Generalitat, investigadors de diverses universitats, bombers, meteoròlegs, físics, químics, enginyers de forest, membres d’agrupacions de defensa forestal, ...; També hem compartit coneixements amb dirigents, tècnics i bombers dels serveis de bombers de Madrid, Alacant, València, Aragó, Euskadi, Balears, Canàries i la U.M.E.; Hem pogut conèixer de primera ma l’organització dels serveis de bombers d’altres països com Itàlia, França, Portugal, Xile i Austràlia; I hem pogut escoltar i veure com estan organitzats els bombers juvenils en aquests països.
Tot això ha estat possible gràcies a la dedicació dels components de les Juntes que ens han precedit, a la participació dels congressistes que any rere any hi han assistit i sobretot als socis que amb la seva aportació econòmica (*) ajuden a mantenir l’associació.
Us animo a fer-vos socis per tal que amb el vostre suport puguem seguir celebrant congressos, conèixer altres realitats, seguir editant aquesta revista i programant altres activitats.

(*) La quota de soci aprovada en la darrera assemblea general és de 16€ anuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Distintiu Facebook